För ett tag sedan när vi skördade våra rödbetor så bakade jag denna härliga rödbetskaka. Jag bytte ut de rivna morötterna i ett vanligt morotskaksrecept mot rödbetor, vilket fungerade alldeles utmärkt
Dags för nytt recept. Idag fanns det så fina rödbetor i affären för inga pengar alls. Jag gillar verkligen rödbetor, både för sin härliga smak men också för att de ger så vacker färg
men en rödbetskaka. ("Slump att även glasyren pryder en rödbetskaka där. Men jo det är det faktiskt, dock passar chokladglasyr så bra till en rödbetskaka så det gör ju ingenting alls
Nu är det här en bakblogg och ingen matblogg så det receptet kommer inte här utan i stället får ni receptet på rödbetskakan jag gjorde på en del av rödbetorna som blev över
Nu finns den inte längre i butikerna, numret av Journal Chocolat med mina recept, och jag firar av och tackar för mig genom att bjussa på ett av mina favoritrecept som jag skapade för dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.