För ett tag sedan när vi skördade våra rödbetor så bakade jag denna härliga rödbetskaka. Jag bytte ut de rivna morötterna i ett vanligt morotskaksrecept mot rödbetor, vilket fungerade alldeles utmärkt
Dags för nytt recept. Idag fanns det så fina rödbetor i affären för inga pengar alls. Jag gillar verkligen rödbetor, både för sin härliga smak men också för att de ger så vacker färg
I helgen åt vi Pistagegratinerad gösfile med rödbetsrisotto. Det var jättegott. Nu är det här en bakblogg och ingen matblogg så det receptet kommer inte här utan i stället får ni receptet på rödbetskakan jag gjorde på en del av rödbetorna som blev över
Det går ju hemskt mycket trender i det här med bakning. För några år sedan var det bara cupcakes som gällde, sedan skulle man baka franska makroner eller canneléer och den senaste tiden har det varit ett fasligt tjohej kring allt från rawfoodbollar och semmelwraps
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.