Koreansk wok med tofuOnsdag. Rödbetshummus. Lax med rosensås ca 250 g kokta och skalade rödbetor. Jag tycker verkligen inte om att slänga någon form av mat så några rödbetor, en citron och en skvätt gräddfil, som sjöng på sista versen, blev till en frisk och god hummus
Rödbetshummus är gott som det är, som tillbehör eller som ovan, på rågbröd med lite basilika. Har du inte orken till det så går det lika bra med färdigkokta rödbetor som finns att köpa i plastförpackning
Häll upp på en plåt med bakplåtspapper. Råriv rödbetan, mixa den med hummus, tahini, vitlök och salt. Börja med ställa ugnen på 200 grader och skär auberginen i långsmala remsor. 1/2 rödbeta (enklare om du ugnsbakar den med auberginen & pumpan)
Bred rikligt på medrödbetshummus på varje rostade brödskiva. rödbetshummus. Jag hade nämligen bestämt med min bästa vän (hej Caroline) att jag skulle bjuda henne på frukost/brunch häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.