Rödbetscouscous och torsk med basilikacreme och spenatsallad
3 kockar 7 kids
3 kockar 7 kids
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl kokt couscous eller bulgur, blanda ner
  • 1 msk kallpressad olivolja och smaka upp med salt och svartpeppar
  • Torsk
  • 560 gr Torskrygg, sej eller annan valfri favoritfisk, ben och skinnfri – gärna snabbrimmad
  • Olivolja
  • 250 gr riccota
  • 1 kruka basilika
  • 20 gr färsk bladspenat
  • 1/2 tsk salt
  • Svartpeppar från kvarnen
  • Finrivet skal ifrån en halv citron
  • 100 gr färsk bladspenat
  • 1/3 dels blomkålshuvud – delat i mindre buketter
  • 1 rödlök – tunt skivad
  • 1 citron- saften ifrån
  • 3 msk kallpressad olivolja
  • Flingsalt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.