Lägg biffarnapå en plåt med bakplåtspapper. på hösten. Vänd biffarna efter halva tiden. Biffarna har en saftig konsistens tack vare både rödbetor och äpple
Receptet hittade jag i Toves kök, som har en massa fina vegetariskareceptpå sin blogg. Här har det i alla fall varit lite vitt på marken nu ett tag och nu i natt har det fallit lite till
Kan eventuellt vara så att de som provlagade receptet har glömt att lägga till två trötta gnälliga barn, som gärna gör allt för att reta varandra, i testmiljön
Receptetpå lasagnen hittade jag på ica. Det ska bli skönt att ta en paus från zucchiniätandet, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog ganska snart att vara dösugen på maträtter med zucchini igen och börja längta till nästa skördesäsong
Men har du en slatt över från dagens middag – släng i den med vetja. När du är klar med hackandet och kanske inte bara en utan två stora grytor med ratatouille står och puttrar på spisen kommer du att vara grymt nöjd med dig själv och samtidigt ha dagens underarmsträning avklarad
Låt det puttra på hög värme och rör om tills det börjar koka. Hetta upp smör och olja. Stek löken mjuk. Lägg i kumminfrön och gurkmeja och låt fräsa innan du lägger i tomatpuré, vatten, chilipulver och garam masala
Den här krämiga och goda pastagratängen med morötter är en suverän maträtt att bjuda både stora och små middagsgäster på, eftersom de flesta inte ens märker att gratängen är vegetarisk
Här kommer ett fantastiskt pastsåsrecept, signerat vår yngsta dotter. Jag brukar steka champinjoner på lite olika sätt beroende på om de är färska eller frysta
Den här kalasgoda kikärtsgratängen, med champinjoner, dragon och dijonsenap, är en vegetarisk variant av en gratäng som jag brukade laga på den tiden då vi fortfarande åt kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.