Tillsätt kikärtor (sköljda och avrunna) och smaka av med harissa och salt och blanda i örtkryddorna. Strö över kryddorna och låt dem fräsa med en stund
Häll av vattnet och blanda de varma linsernamed rödlöken och dressingen och låt svalna. Jag har också varierat mig genom att inte ta dijonsenap utan välja en olja med ingefärs- och citronsmak (från A L'Oliviers), det blev en helt annan sallad - nästan ännu godare
Lägg över linsernaoch sedan grönsakerna och korven. Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lins och couscoussallad med chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. 1 hackad röd paprika1 hackad morot0,5 skivad purjolökfräses i lite smör och saltas250 gram chorizo i slantar stekes. Avsluta med 1 dl svarta oliver. 2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i
Krydda med salt och peppar. Medan biffarna steks kan du smälta smöret i en kastrull på medelhög värme. Jag provade hans recept på rödbetsbiffaroch stuvade morötter och blev riktigt nöjd
Lägg dem i en skål och blanda samman medlinserna. Koka linserna, häll av vattnet och låt svalna. Knäck äggen i en annan skål och vispa samman med tahini, citronsaft, pressad vitlök och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.