Rödbets-Bourguignon
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl puylinser
  • 1 liter vatten
  • 1 nypa havssalt
  • 2 msk + 2 msk kallpressad olivolja
  • 1 gul lök
  • hackad
  • 4 vitlöksklyftor
  • finhackade
  • 8 små röd- eller polkabetor
  • skalade och skurna i klyftor
  • 6 morötter
  • skurna i stora bitar
  • 3 lagerblad
  • 2 timjankvistar
  • Havssalt
  • Nymald svartpeppar
  • 2 msk tomatpuré
  • 2½ dl rödvin
  • 5 dl grönsaksbuljong
  • 2-3 portabellosvampar
  • skivade
  • 10 skogschampinjoner
  • 10 pärllökar
  • skalade
  • 2 tsk arrowrot (upplöst i 2 msk vatten)
  •  
  • Garnering
  • Några timjankvistar
  • bladen repade
  •  
  • Servering
  • Gott bröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.