-
4 dl
puylinser
-
1 liter
vatten
-
1 nypa
havssalt
-
2 msk
+ 2 msk kallpressad olivolja
-
1 gul
lök
-
hackad
-
4
vitlöksklyftor
-
finhackade
-
8 små
röd- eller polkabetor
-
skalade och skurna i klyftor
-
6
morötter
-
skurna i stora bitar
-
3
lagerblad
-
2
timjankvistar
-
Havssalt
-
Nymald svartpeppar
-
2 msk
tomatpuré
-
2½ dl
rödvin
-
5 dl
grönsaksbuljong
-
2-3
portabellosvampar
-
skivade
-
10
skogschampinjoner
-
10
pärllökar
-
skalade
-
2 tsk
arrowrot (upplöst i 2 msk vatten)
-
- Garnering
-
Några timjankvistar
-
bladen repade
-
- Servering
-
Gott bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.