Ugnsrosta morötternaochrödbetorna. Röd Regnbåge - Röd salladmedrödbetor, morot och broccoli. En sallad som till en början har regnbågens alla färger, men som när man blandar den blir härligt rödfärgad av rödbetorna
Örtkryddorna får hänga med när sallad blandas medrödbetor, morötteroch chèvre. Skala rödbetornamed en potatisskalare och skär dem i ganska tunna klyftor
Mixa fetaosten ihop med yoghurten i en bunke. Istället för lingonsylt till potatisbullar och bacon gjorde jag en fruktig sallad på morot, äpple och granatäpple, som passade alldeles utmärkt
rivet skal och saft av ½ lime. 1 kg färska rödbetor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färska rödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
Ugnstek potatis, rödbetoroch scharlottenlök ringla över olivolja och salta med flingsalt. Gör en god salladmed dessa ugnstekta grönsaker, mixad sallad, äpple, körsbärstomater, avokado och fetaost
Skala morötternaoch skiva dem tunnt eller riv dem grovt. Jag tycker det blir bäst om man använder sig av japansk soja, som är tunnare och saltare än den mer trögflytande kinesiska sojan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.