Skär rödbetorna i stora klyftor. Blanda dressingen med linser, rödlök, persilja och smulad fetaost. Skölj linserna noga och koka dem enligt förpackningens anvisning
Borsta försiktigt rödbetorna rena och skär av blasten. Sen började vi fundera över om vi inte skulle kunna kombinera de färska rödbetorna med feta utan att gratinera i ugnen, som vi oftast gör
//Matilda Citrondressade rödbetor med sidfläsk, oregano ochfeta. Skala rödbetorna, dela dem på hälften (eller i fyra bitar om dom är stora) och slå över citrondressingen medan de fortfarande är lite varma
Lägg upp rödbetorna på ett fat och strö över fetaostoch bacon, toppa med rucola. Häll av rödbetornaoch skölj dem hastigt i kallt vatten, gnid av skalet och skär dem i klyftor
En gång behöll jag fetaosten, en annan stekte jag halloumitärningar istället. För ärligt talat, hur kul är det både att koka rödbetoroch sedan bli knallröd om händerna när de skalas
Skala och skär rödbetorna i lagom stora bitar. Koka rödbetorna. Finhacka lök, paprika och dill. Servera de goda biffarna till kokta rödbetoroch en klick turkisk yoghurt samt en citronskiva
Blanda vinäger och gräslök, rör ner olja och honung. Skölj och borsta bort jorden från betorna. Koka dem under lock till de är mjuka och spola dem sedan hastigt i kallt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.