Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor. Häll av vattnet och blanda de varma linsernamed rödlöken och dressingen och låt svalna
//Matilda Citrondressade rödbetormed sidfläsk, oregano ochfeta. Skala rödbetorna, dela dem på hälften (eller i fyra bitar om dom är stora) och slå över citrondressingen medan de fortfarande är lite varma
Koka rödbetornamed skalet på. Tryck av skalet under rinnande vatten och skär rödbetorna i klyftor. Strimla köttet och stek det hastigt i en stekpanna med smör
Skala rödbetoroch charlottenlök och lägg dom i en ugnssäker form. Fyll filéerna med röran och linda in dom i bacon (jag använde hackad gräslök, creme fraiche ,getost, salt och peppar
Koka rödbetorna. Mixa allt utom purjolöken, vilken du fiiinhackar och blandar ner sist. Värm upp några dl olja så det är ordentligt hett – och fritera tills dom blir bruna
Lägg upp rödbetorna på ett fat och strö över fetaostoch bacon, toppa med rucola. Häll av rödbetornaoch skölj dem hastigt i kallt vatten, gnid av skalet och skär dem i klyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.