En enkel kaka medröda vinbär. Vispa ihop lite lätt med en vanlig visp. Rödvinbärskaka. Mera röda vinbär. som går att baka i långpanna eller mindre ugnsform
Det bästa med hösten är nog ändå att det är lika med skördetid. För er som fortfarande har röda vinbär kvar eller för er som var smarta att frysa in några påsar, vill jag tipsa om att baka denna rödavinbärskaka som jag hittade inne hos Söta saker
Till och med Calle smakade. Jag är svag för vinbär, både röda och svarta (och även vita som vi har i trädgården) men kanske mest för svarta om jag tvingas välja
Vinbärskakamedmandelmassa. Att baka med vinbär var något jag upptäckte förra året, när jag gjorde en muscovadokaka med vinbär och kunde inte sluta äta den
Jag fick en massa röda vinbär av en släkting i somras och letade recept medröda vinbär när jag såg att Therésia från Söta Saker postade denna kaka på sitt instagram konto
Är två burkar, den ena medröd curry pasta och den andra med grön curry pasta. När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut
Om du tycker om röda vinbär så varför inte slänga ihop en härligt söt och syrlig vinbärskaka. ca 1/2 liter röda vinbär. 25X30 cm) med bakplåtspapper. ca 1/2 liter röda vinbär
Gjorde en sallad till med, roccolasallad, paprika, tomater, gurka och fetaost. Igår använde jag mig av kycklingben, till den röda currykycklingen i kokosmjölk
Jag har bara en rödvinbärsbuske och den är ännu rätt så liten men jag fick iallafall ihop 1 liter när jag plockade häromdagen så det fick bli lite gelé av det. Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. 1 liter röda vinbär
Jag river alltid mandelmassan och blandar den med lite grädde. Jag blandade bara ihop allt med en elvisp, men man kan köra i mixer om man vill ha den lite fastare och mindre kornig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.