Med stämpelklocka och facebook-spärr. Börjat på nytt jobb, och man måste jobba DÄR. Pressa i citronsaften och smaka av med salt om du vill ha i det (jag tycker inte att det behövs)
Linssoppamednaan-bröd. Till lunch serverades en fantastisk ekologisk soppbuffé med två olika sorters soppa, Saltås nybakta bröd av olika slag och flera olika riktigt goda röror
På den fina bloggen Frostrosor hittade jag ett recept på röd vinbärssaft med vanilj. Röd vinbärssylt. Jag hade inget konserveringsmedel i saften, men då bör man inte förvara den för länge i kyl, utan bara ha en liten mängd framme och frysa resten
Vi åt den mumsiga soppan tillsammans med ett gott lantbröd. Den här linssoppan, med vitkål och apelsin, är ytterligare en av alla de maträtter som visade sig bli mycket godare än vad jag trodde att den skulle bli när jag läste receptet (jag måste nog vara en ganska kräsen receptläsare eftersom det fenomenet inträffar så ofta
Servera gärna med härligt briochebröd. Smaka av med salt och peppar, toppa gärna med oregano. Super enkelt, super snabbt, super gott och vegansk så det passat alla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.