Servera de gratinerade varma räkornamed den krispiga salladen och med nybakat bröd till. bröd. Du kan också garnera varje portion med några fina räkor, som värmts i lite vitt vin eller vatten
Börja med och ställa fram räkorna på tining om du har frysta räkor. Börja med att skölja av dem och skära ett kryss i dem i huvudet på dem eller vad man ska kalla det för
I ett av avsnitten gjorde han en röd curry med massor av färska smarriga ingredienser. Du kanske inte får tag på allt men prova dig då fram med torkade alternativ
Gårdagens soppa, som mest bestod av nudlar, fick vi äta med gaffel och sked. Naturligtvis kan man dela nudlarna i mindre bitar och späda med mer vatten men som det nu blev, blev det en kul och annorlunda soppupplevelse
Garnera pajen med citron, några oskalade räkor och fräscha dillkvistar. Skala räkorna. Räkor. Kavla ut degen till en rektangulär platta och lägg den i en form 20x28 cm med löstagbar botten. 1 kg räkormed skal. 2 burkar röd storkornskaviar
Rör sedan ner röd curry och kokosmjölk. Gärna med en grönsakssvarv så går det extra snabbt. Blanda slutligen i grönsaker och räkor precis före servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.