Röd currygryta med torsk och räkor
Mat-adoran
Mat-adoran
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • RÖD CURRYGRYTA MED TORSK OCH RÄKORTorsk- och räkgrytan med het chili, frisk ingefära, kryddig currypasta och krämig kokosmjölk har allt man kan önska sig efter helgerna.4 personer
  • 3 dl jasminrissalt
  • 2 schalottenlökar
  • 2 klyftor vitlök
  • 2 burkar kokosmjölk 400 ml
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1 msk asiatisk fisksåssaft av 1 lime
  • 1 kruka koriander
  • 2 salladslökar
  • Skölj riset noga i kallt vatten och koka det enligt anvisning på förpackningen.Skala och finhacka schalottenlök och vitlök.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.