Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé ochkantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Rårakor. Generöst med löjrom, finfina dillkvistar och färskt mald svartpeppar. Då så, blir lite billigare så förstås om man kan ta bort löjrommen när man äter råraka med barnen
Zucchinipasta och ostsås med gula kantareller . Häll i durkslag och toppa med riven parmesan. Vi lyxade till det med lite extra mycket gula kantareller
Servera rårakornamed skagenröra, riven pepparrot, dill, citronklyftor och klickar av rom. Stek på medelvärmemed skirat smör tills potatisen är krispig och gyllenbrun på båda sidor
Man fullkomligen överfalls av recept med svamp, frukt, bär, rotfrukter och annat som skördas den här tiden på året så jag är väl inte sämre än att jag kan komma med ett bidrag jag också
Klä en pajform med tinad smördeg, pricka botten och kanter med en gaffel. Servera med sallad. Skiva baconet och fräs det i en stekpanna, häll av fettet och lägg baconet åt sidan en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.