Blanda allt medvitkålen och krydda med färsk malen svartpeppar. Vitkålen är en god vintervän bland grönsakerna, den står sig fortfarande fint här hemma och jag kan äta av den varje vardag utan att bli less
Häromdagen köpte jag ett vitkålshuvudmedmig hem. När du kramar kålen med händerna så mjuknar den. Den här är riktigtsmidig att göra och håller ett par dagar i kylen minst
IngredienserPortioner. 4 Råraka 800 g fast potatis 3/4 tsk salt Tillstekning 1/2 dl rapsolja 40 g smör Tillservering 80 g löjrom eller stenbitsrom 1 finhackad rödlök 1/2 dl finskuren gräslök 1 dl gräddfil Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Ingr. Smaka av med salt och peppar. Finstrimla kålen och lägg i en stor skål. Tärna bacon och lök och fräs i oljan tills löken är glansig men inte brynt
Hon hade hade medsimsugnabiffar som hon gjort medhalloumi. Matrecept glutenfritt. Krydda med peppar (salt behövs inte då osten är väldigt salt) och blanda ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.