Vispaihop olja, ägg och mjölk. Vispa ordentligt då du rör ner mjölblandningen i mjölkblandningen. Dessa är goda att servera med en klick grädde och hemmagjord chokladsås
En liten skinkstek 2 gula lökar1 dl barbecues sås Salt och peppar 1 dl vatten Bryn först runt i grytan. På med allt och låt gå 2-3 timmar. Öppna en påse nachochips Blanda en burk crémefrachie med 3 msk. 1 dl vatten
Sågottochenkelt. Tillsätt sedan parmesanosten, rör runt såatt allt blandas samman. Börja med att riva blomkålshuvudet och löken, stek detta sedan i rikligt med smör
Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ställ formarna att jäsa under bakduk i kylen över natten
Ägget vispar du ihop med en klick fet yoghurt (det går också bra med kokosmjölk eller annan växtbaserad mjölk), lite psylliumfröskal (fiberhusk), kokosolja, salt och peppar
Eftersom thaimat och färsk ingefära är två favoriter här hemma, och mat som är enkeltatt laga, gottatt äta uppskattas, så var jag ju bara tvungen att testlaga Livsnjutarnas bidrag till Månadens middagstips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.