Till lördagens äppelkaka med cognac gjorde jag kallrördvaniljsås enligt Anna Bergenströms recept. Jag tyckte vaniljsåsen blev lite för söt och sockrig så idag provade jag att göra om det en lite smula
Denna enormt goda vaniljsås har jag ätit ett par gånger hos min söta vän Marie. Jag har ännu inte hunnit testa den själv men jag ska nog göra det i helgen
Enkel, snabb och underbart god sås till paj är denna kallrörda vaniljvisp/sås. Den är super att slänga ihop och oftast har man dessa ingredienser hemma som bas också, iaf här hemma
En favorit är en kallrörd, med vispgrädde, äggulor och socker, men den blir ju ”något” mäktig och kalorität ibland… Vill man ha en god vaniljsås så görs ju den främst (eller helt) på mjölk och det är ju dessutom gott att variera sig
Supergod, krämig och len vaniljsås som passar till alla sorters paj. Mjölkfri vaniljsås (raw, vegan). För att din vaniljsås ska bli helt slät behöver cashewnötterna ligga i blöt enligt receptet och din blender/mixer bör vara tillräckligt stark
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.