På sommaren kan den stå framme, men vintertid kan det vara bra att hitta något skrymsle som är lite varmare, gärna 25-28°C t ex i skåpet ovanför kylen, där brukar det vara lagom varmt
Stjälp upp degen på mjölat bakbord och vik ihop degen mot mitten några gånger (ca 5-6 ggr). Täck med bakduk och låt jäsa i 30-45 min. Grädda i 12-15 minuter tills de får fin färg. 30-45 min S
Kavla ut dem en och en till tunna cirklar ca 10 - 12 cm i diameter. Grädda bröden ett och ett på medelvärme i en stekpanna utan fett i ca 1 ½ - 2 minuter per sida
byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.