Smörj formen och placera ner äppeltärningarna och "blåbären". Smula ner smulpaj smeten bland äppelbitarna och "blåbären" Och in i mitten av ugnen i 40 minuter. 250 g "Blåbär" (ta vilket sorts bär ni vill till denna blandning)
I stället för min äppelcidervinäger som är lite extra, kan du ta alldeles vanlig äppelcidervinäger eller vit balsamvinäger, och har du inte gröna russin i gömmorna så går det alldeles utmärkt med vanliga
Blanda ner blåbären i pannkakssmeten. 4 port 2 1/2 dl vetemjöl 6-6,5 dl mjölk 3 ägg 1/2 tsk salt 1-2 msk smör Ett äpple i bitar 100 g blåbär Kanel Pepparkakskrydda (finns att köpa på Aromboden. 100 g blåbär
I detta recept tillsatte jag också lite blåbär som jag plockade i somras. Kombinationen av blåbär och äpple blev helt fantastisk, och jag älskar också den fina färgen som blåbären ger till äpplena
rismjölk sötad med bananpulver, rivet äpple, blåbär, granatäppelkärnor, lite flytande honung. Till den här gröten fick jag för mig att försöka göra egen rismjölk
Denna mustiga vallmokaka med smak av äpple, kanel, kardemumma, muskot med ett täcke av pumpakärnor och mandelspån lär råda bot på (åtminstone för en kortare stund) en annalkande regnig och blåsig höst
2 dl russin. 2 dl russin. I går hade jag en ledig förmiddag, och bestämde mig för att baka bröd. Jag har ganska dåligt tålamod, och tycker det är tråkigt att låta deg jäsa en viss tid för att sedan bearbeta den och låta den jäsa igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.