Äggulan hälls över råbiffen när det är dags att äta. Putsa köttet fritt från senor och hinnor. Skrapa köttet med vass kniv, tvärs över köttrådarna, inte längs med
Råbiff som får smaklökarna att jubla. Välj själva om ni går all in och gör alla tillbehören. Det som möjligtvis går att utesluta är svampen och löken, allt annat SKA vara på fatet
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 0 600 g oxfilé. 30-40 svarta oliver. Så här gör du Skrapa oxfilén med en vass kniv eller kör den i en köttkvarn
- Gud vad smart jag är. Det var nämligen så att när vi åt råbiff sist började vi fundera på att göra en vegetarisk variant av alla goda tillbehör som man äter till köttvarianten
Har testat göra halstrad råbiff en gång förut, men då var det Per Morbergs recept. 400 g nötfärs1 tsk saltNymald vit- eller svartpeppar2-4 msk fransk ljus senap4 msk hackad kapris2 fint hackade gula lökar4 äggulor4-6 msk fint hackad inlagd rödbetaBlanda samman alla ingredienserna. 2-4 msk fransk ljus senap. 4-6 msk fint hackad inlagd rödbeta
Som jag tidigare påpekat är råbiffen en favorit. 2-4 rödbetor. 8-12 bondböneskidor. Koka dem i 5-10 minuter beroende på storlek. 1-2 msk Dijonsenap. 2-4 rödbetor 12 rädisor 8-12 bondböneskidor. 1-2 msk Dijonsenap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.