Idag blev det premiär grillat, det blev… Grillad fläskytterfilé späckad med kryddig korv. Några drag med pepparkvarn men var sparsam med salt då sälta finns i både korv och bacon
Jag lagar sällan mat medkorv men grilladkorv på sommaren är nog ett av det bästa jag vet. Jag chansade när jag var i affären och köpte en ny smak med rökt paprika och vitlök från Ica Selections färska korvar
Servera till en grilladkorvmed hög kötthalt. Jag tycker mycket om att grilla korv på både vintern och sommaren när jag är ute i skogen, här en lättlagad räksallad att ta med som tillbehör till korven
Snitta korvarnamed en vass kniv på ett par ställen. Blanda och smaka av med salt och peppar. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
Rör ihop crème fraiche med senap och honung och servera till korv och potatissallad. Vänd i potatisen och smaksätt med citronsaft, honung, salt och peppar
600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon. 600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon
Snitta korvarnamed en vass kniv på ett par ställen. Blanda och smaka av med salt och peppar. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.