Räktoast
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skiva bröd
  • 2 msk smör
  • 200 g skalade räkor
  • 1 st ägg
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk hackad dill
  • 0.5 st citron
  • salt och peppar
  • salladsblad
  • räkor
  • dill
  • citron
  • 4 skiva bröd gärna halvgrovt 2 msk smör eller margarin 200 g skalade räkor ca 500 g oskalade 1 st ägg hårdkokt 1 dl lätt crème fraiche 1 msk hackad dill 0.5 st citron saften av salt och peppar salladsblad Garnera med: räkor dill citron Det här behövs till 4 port:

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.