-Av Fröken LindaJag fortsätter att berätta om min kunskap om allergikost. Efter som jag har varit mjölkallergiker hela livet så får jag ju alltid prova mig fram till det rätta
Eftersom det är mycket kalasande så här på våren/sommaren, så har jag tänkt att det den närmaste tiden ska dyka upp lite olika förslag på bl a kakor och desserter som passar de flesta
Ansa och strimla purjolöken. Skala och skär moroten i tändsticksstrimlor. Riv vitlöken. Skala räkorna. Fräs purjolök, morot och vitlök i en gryta med matfett, ca 3 minuter
Supergod, krämig och len vaniljsås som passar till alla sorters paj. Inte bara rawfood-desserter. Jag använder den till alla glutenfria bakade smulpajer jag gör
Att inte få äta tårta när man går på födelsedagskalas är inte acceptabelt för vår dotter. Så självklart skulle det göras en mjölkfri tårta till kusinerna när hon fyllde år häromsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.