Såg att jag missat lägga upp receptet till denna Tom Yam Goong från Linas som vi gjorde för ett tag sedan, tänkte att denna kan sitta fint någon kväll nu när snön är tillbaka big time
Den röda såsen som har lite hetta bredde jag på botten och fyllde sen bröden med allt gott. Riktigt smakrikt och gott att äta som rulle med tortillabröd eller till en matig sallad
Eller också tar du en ostmuffin med soltorkad tomat som jag gjorde. Jag lever i alla fall på det hoppet när jag går här hemma och hostar och snörvlar, med en mule rödare än Rudolfs
Köttfärssås är dessutom den perfekta maten att ha med i lådan till jobbet dagen efter. ) Jag brukar dock vara väldigt duktig på att variera min köttfärssås och tillsätter gärna grönsaker i den
Vi bestämde oss för att göra fusk-pizzormed tomatsås och champinjoner. Det blev ett glutenfritt och vegansk tunnbröd med bas gjordpå kokt potatis och bovetemjöl
Chilingjorde jag som en snabbare variant av pulled pork, fast pulled beef istället. Jag och Emil tog med oss kameran ut och fångade lite av alla färger som hösten bjuder på
4-6 400 g fryst tinad torskfilé 1 tomat 1/2 gurka 1 grön chili 1 silverlök 2 dl hackad koriander 2 1/2 dl färskpressad limejuice 1/2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.