Räksoppa med ångkokt torskrygg och sparris
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g räkor med skal
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 1 msk BBQ citronmix - eller annan valfri kryddmix
  • 2½ dl torrt vitt vin - eller matlagningsvin
  • olivolja
  • 1 dl smetana
  • 1 dl grädde
  • ½ msk osötad tomatpuré
  • ½ - 1 msk hummerfond eller skaldjursfond
  • lite färskpressad citron
  • 2 portionsbitar torskrygg eller annan fast vit fisk
  • flingsalt med ramslök
  • 120 - 140 g sparris - fryst eller färsk
  • dillvippor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.