MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterPinterestGillaGilla Laddar. 4 brioche-korvbröd. 1-2 msk smör. 1-2 tsk paprikapulver. Rosta bröden i ugnen tills de fått lite färg och blivit spröda, ca 3-5 minuter. Relaterade 1-2 msk smör. 1-2 tsk paprikapulver
-Mama Skogly ♥ mjuka tortillabröd. Friday baby. Vi hade jobbfest hos Kåre och Therese förra fredagen. De bjöd på läckra tilltugg i form av tortillasnibbar
Fyllning. Hacka räkorna grovt och blanda med dill, majonnäs, pepparrot, crème fraiche och citronsaft. Smaka av med salt och peppar och bred röran på tunnbröden
Ingredienser Portioner. 10 bitar Botten 200 g kavring 75 g smält smör (eller margarin) Fyllning 200 g cream cheese 250 g kvarg (10%) 3 msk färskriven pepparrot 300 g skalade hackade räkor 150 g hackade kräftstjärtar 1/2 dl finklippt dill 1/2 tsk salt 1 krm peppar Dekoration 50 g stenbitsrom dillvippa ev några räkor eller kräftstjärtar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.