4 tacoskal eller nachochips för 4 pers 800 g räkor med skal 1 rödlök 1 liten squash 1 dl persilja (gärna slätbladig) 1 msk olivolja 0,5 citron, pressad 0,5 tsk salt peppar
Lägg på ägghalvor och servera räksalladen. De ska vara hårdkokta men med en lite mjuk gula. Skölj dem sedan i kallt vatten, skala dem och dela i ägghalvor
Koka äggen. 4 ägg. 700 g färska räkor med skal. Lägg upp alla ingredienser på ett stort fat och servera med baguette 4 pers. 4 ägg 700 g färska räkor med skal
Hacka vitlök och strimla purjolöken och lägg ner i dressingen. -) Den kanske inte ser ut som den västkustsallad du just tänker på men det är i alla fall en härlig grön sallad men en mild dressing som fått smak av vitlök och purjolök som tillsammans med tomat, gurka, ärtor och räkor blir sååå god
En hemmagjord Räksallad ,som skulle vara i en tunnbrödsrulle. Så i tunnbrödsrullen hade vi , mos, isbergssallad, korv, räksallad, ketchup, senap och rostad lök
Lägg den rivna osten på bakplåtsppperklädd form på hög och gör en grop i mitten. Knäck ägget i gropen, strö ev över lite persillade, pesto eller chimichurri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.