sriracha. 1ägg. 1vitvinsvinäger. 1salt. 1oljaSe till att alla ingredienser är rumstemperade. 1. Blanda ägg, sriracha, vinäger och salt i en matberedare eller mixer
Steamed buns med halstrad tonfisk och srirachamajonnäs — gör så här. Steamed buns. Srirachamajonnäs. Krydda med srirachasås, limesaft, salt och chiliflakes
På med sesamfrön, strimlad salladslök, ringla över srirachamajonnäs och på med lite japansk soja. Vi var på studentfirande i Ostvik och jag har massor med recept och foton med mig hem som ska redigeras
Srirachamajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd srirachasås) Wasabimajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd wasabi) Svarta sesamfrön (dessa är också goda att rosta lite innan) Gurka med sesamolja och soja (ta ur kärnorna ur gurkan, skiva upp i lagom stora bitar och låt marinera i olja och soya på köksbänken i någon timme eller två) Edamamebönor (bönorna uttagna ur skidan) Japansk soya, wasabi och sesamolja vid sidan av Gör så här
lantchips med smak av parmesan. srirachamajonnäs. krustader med paprikaost och västerbottensost. Bärig smak med inslag av skogshallon, blåbär, sötlakrits och örter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.