Fotona i collaget är tagna av SandraBeijer, se inlägget för fler. Kantarellröra med matvete och pastagratäng med kantareller och ärtor –> kolla in alla Sandras kantarelltips
Jag är ingen expert på skaldjur och fisk, inte alls. Jag tycker väldigt mycket om lax, i alla former. Brukar även laga torsk ibland, men där tar listan slut… Jag tycker fisk är spännande men det är svårt att börja äta något man inte är van vid
Idag går det 17. e Uppdraget på Kågeskolan av stapeln. Jag hejar förstås på min klass 9a. Ikväll är det 9. ornas kväll och det är mycket som ska hinna bli klart innan dess
Ingredienser Portioner. 4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I somras efterlyste vi recept med röda linser och Sandra bidrog med sin “solklara favoritâ€. Och nu när höstkylan bitit sig fast så är det gott med en värmande soppa
Vinnarreceptet gjordes av Sandra. Tidningen Land utsåg i början av april en segrare i SM i småkakor. Jag har provat den och kan lova att det en höjdarkakaMed god kombination av vit choklad och macadamianötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.