Det där med mellanmål före eller efterträning är inte helt enkelt. Man tror att de ska vara nyttiga men när man tittar efter så är de fulla av, ja just det, socker
Påfyll av näring och elektrolyter är viktigt både före, under och efterträning. Påfyll av näring och elektrolyter är viktigt både före, under och efterträning
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Sloppy Joes är helt enkelt perfektefter en dag i backen. Men så kom Smaskelismaskens med den geniala lösningen, en amerikansk köttfärsröra som serveras med hamburgerbröd, och precis som med vanliga hamburgare kan man komponera sin egen Sloppy Joe efter eget tycke och smak med grönsaker, olika dressingar och ost
-) Den här är ju mjölkfri så perfekt för dom som äter Paleo. Efteråt så är jag oftast inte så vrålhungrig utan jag vill ha något lätt att äta men jag vet ju samtidigt att det är väldigt viktigt att få i sig rätt saker efter ett hårt träningspass såsom proteiner och bra fetter
Igår var det nog världens bästa nästan-höst väder. Efter gårdagens joggingpass gjorde jag en grym smoothie med fantastiska superfoods som passar riktigt bra efterträningen
Grädda på ett non-stick grillnät (men utan bakplåtspapper) på galler strax över mitten av ugnen i ca 10 minuter. Grädda sedan de färdiga pizzorna i 225 grader, strax över mitten på ugnen i ca 7-8 minuter
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Hetta upp oljan en en medelstor-liten stekpanna med höga kanter. Eftersom att falafel tillagad på rätt sätt är fritterad, som inte är det allra mest hälsosamma tillagningssättet, så är det något man kan äta lite då och då
Kateh-varianten är det enklaste och snabbaste sättet att tillreda ris, ett vardagsris. Därefter tas riset upp och sköljs av i kallt vatten för att sedan läggas tillbaka i en kastrull med lite olja i botten för att långsamt ångkokas klart på svag värme
Perfekt ugnsrostad potatis som blir knapriga utanpå och mjuka inuti. Ca 10-12 mellanstora potatisar (fast sort). Koka snabbt i saltat vatten, de ska bara mjukna utan att kokas sönder, ca 5-6 min räcker. Ta in mitt i ugnen och låt tillagas i ca 20-25 min, tills de får en fin gyllene färg. Öppna upp ugnsluckan och skaka på formen 2-3 ggr under tillagning. 6 portioner Ca 10-12 mellanstora potatisar (fast sort)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.