Blanda väl och smaka av med salt och peppar. Tärna gurka, avokado och mango fint. Toppa med korianderblad och servera eventuellt i små hjärtsalladsblad eller på rostad bröd
späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Blanda kräftstjärtar, crème fraiche, tärnad avokado och tomat och dill
4 portioner Ingredienser 700 g Fakse eller annan fast potatis 250 g rimmad lax (rökt eller gravad) 3 msk lök 2 msk smör 2 st ägg 2½ dl matlagningsgrädde eller mjölk 1 krm vitpeppar 1 dl finklippt dill Till servering
funkar även med räkor. Tillsätt kräftosten o saften från den halva citronen o låt puttra i 5 min , tillsätt resten utom kräftstjärtarna o smaka av med salt o peppar. Låt allt få små koka i 10 min medans pastan kokar, häll i kräftstjärtarna o rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.