En lättgjord och väldigt god potatissallad med purjolök och kapris. Ett gott alternativ på buffé bordet eller som tillbehör till en god köttbit/grillbit
Ingredienser Portioner. 4 1 kg potatis (fast sort) 4 ägg 2 msk vetemjöl 1 tsk salt smör till stekning Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Jag tänkte på det här med bakpotatis, eller säger ni bakad potatis. När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
Bättre sent än aldrig brukar man ju säga och det passar väl ganska bra in om detta inlägg. För nu ska jag jag lägga upp den maten vi åt i fredags kväll
bakpotatis (jag fick ner 6 stycken i vår gryta). bakpotatis (jag fick ner 6 stycken i vår gryta). När det gäller recept till slow cookern/crock potten så finns det ännu inte så mycket på svenska
4 stora bakpotatisaren påse salladslök,hackad, det vita plus lite av det grönaett paket bacon4 dl riven västerbottenosten halv medelstor sötpotatis1 eller 1,5 burk creme fraichesalt,pepparBörja med sötpotatisen. Lägg bakpotatisarna på en plåt eller i en form och sätt in i ugnen i ca 1 timme eller tills potatisarna är mjuka. 4 stora bakpotatisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.