Recept. Gäst. fre, 2013-07-19 14. 16. 5min. (1). Blanda samman alla ingredienser och ställ i kylen. Ringla över grönsakernaDen som i vanliga fall äter upp köttet först och lämnar salladen, kommer göra tvärtom
Lägg isbitar i en cocktailshaker och tillfoga samtliga ingredienser. Skaka. Fyll ett longdrinksglas med (krossad) is och häll över ingredienserna ur shakern
Räkcocktail tillhör klassikerna, och var en populär förrätt på 50-talet och den har väl aldrig riktigt försvunnit från menyn helt, även om det numera finns tillkonstlade varianter på rätten
Förra veckan hade vi mina svärföräldrar på besök och bjöd på trerättersmiddag. Till förrätt åt vi räkcocktail, varmrätten blev en likadan oxfilé "plankstek-style" som vi åt för någon vecka sedan och desserten en ljuvlig blåbärspannacotta
Igår kväll hade vi mina svärföräldrar på besök. Trots att vi bor så nära varandra så ses vi ganska sällan, så det var mycket trevligt att umgås en kväll
Lilla Montörsgatans räkcocktailFredags- eller lördagsmys - gör en klassisk räkcocktail. En riktig 80-talare men här i en som jag tycker mycket god tappning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.