Räkcheesecake
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g kavring (eller annat mörkt bröd)
  • 100 g smör
  • 5 gelatinblad
  • 500 g räkor, med skal
  • 3 dl crème fraiche
  • 400 g färskost (philadelphiaost)
  • 1 rödlök, finhackad
  • 2-3 msk dill, färsk och finhackad
  • 1 burk stenbitsrom (eller röd kaviar) [ca 80 g]
  • 1-2 msk citronsaft, färskpressad (+ finrivet citronskal)
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar, nymalen
  • räkor
  • dill
  • rom
  • gräslök
  • rödlök, picklad
  • Botten250 g kavring (eller annat mörkt bröd) 100 g smör
  • Fyllning5 gelatinblad 500 g räkor, med skal 3 dl crème fraiche 400 g färskost (philadelphiaost) 1 rödlök, finhackad 2-3 msk dill, färsk och finhackad 1 burk stenbitsrom (eller röd kaviar) [ca 80 g] 1-2 msk citronsaft, färskpressad (+ finrivet citronskal) ca 0,5 tsk salt ca 0,5 tsk svartpeppar, nymalen
  • Garnering räkor dill rom gräslök rödlök, picklad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.