Räkbakelser med sting
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 st formbrödsskivor
  • 13 dl crème fraîche
  • 10.5 dl majonnäs
  • 10.5 dl hackad dill
  • 11.5 msk riven pepparrot
  • 11 krm salt
  • 1 senapspulver
  • 1200 g räkor
  • 1 räkor
  • 1 limeskiva
  • 1 dill
  • 112 st formbrödsskivor vita Fyllning: 3 dl crème fraîche eller gräddfil 0.5 dl majonnäs 0.5 dl hackad dill 1.5 msk riven pepparrot 1 krm salt senapspulver 200 g räkor skalade hackade Garnering: räkor ca 300 g som skalas limeskiva eller citronskiva dillTa med ett runt mått ut rundlar av brödet, ca 8 cm i diameter. Använd gärna ett dricksglas.
  • 1 Blanda fyllningen av alla ingredienserna. Smaka av.
  • 1 Lägg ihop tre och tre brödskivor med fyllning mellan. Bred fyllning ovanpå och runt sidorna. Garnera och ställ bakelserna kallt tills de ska ätas.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.