Lägg upp laxen på tallrikar och skeda upp den varma äggröran. Toppamedlöjromoch en dillkvist. Salta och peppra (tänk på att kaviaren är ganska salt så var försiktig med saltet), vispa så att äggen blandas med grädden
Fruktigheten i vinet fungerade verkligen fint mot den kallrökta laxenoch inte minstlöjrommen. Jag gjorde en matig salladsröra av kall, koktpotatis, kallrökt laxochsmetana, som fick smak av citronskal, dill och gräslök
Ägg medlax & dillgräddfil. Ägg med gräslöksgräddfil ochlöjrom. En av de bästa sakerna med att äta sillbord vid våra högtider är alla goda tillbehör man kan laga till
Laxoch vitlök är ämnade för varandra helt enkel. Såsen kommer att passa väldigt bra till andra sorters fisk ocksåochmaträtten kan serveras både till vardag och fest
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Det som gör det sista lyftet i smaken, är att strax innan de är klarar, pressa över en halv citron över filéerna
Vispa ihopcrème fraiche, chilisås, stenbitsromochkryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.