Räkbakad laxfilé med potatissallad
www.carolineikoket.com
www.carolineikoket.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portionsbitar laxfilé med skinn, à 150–200 g  
  • Salt
  • dillkvistar
  • 150 g skalade räkor (250–300 g med skal)
  • 4 msk kesella     
  • 1 äggula    
  • 1 dl finriven parmesanost
  • 3/4 dl hackad rödlök
  • 1 dl hackad dill
  • 1/2 krm cayennepeppar
  • salt
  • 800 g färsk– eller delikatesspotatis
  • 250 g grön sparris
  • 1 knippe rädisor
  • 1 rödlök
  • 50 g machésallad, röd mangold eller babyspenat
  • 6 vaktelägg
  • 1 ½ msk pressad citron
  • 3 msk kallpressad rapsolja
  • 2 msk färskriven pepparrot
  • nymald peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.