Fyllning. Låt kräftorna rinna av noga och pressa ur vätskan. Hacka kräftor och lax. Blanda kräftstjärtar, lax, crème fraiche, majonnäs, dill och citronpeppar
Jag tror att nästan alla jag känner har fått smaka denna förrätt. Den har liksom blivit min bjudfavorit eftersom alla har gillat den (om man gillar ingredienserna förståss) och den är inte svår att göra heller
Kanon att ha till förrätt eller buffé. Och ljuvligt gott. 12st250gram smördeg4 ägg2 dl grädde200gram lax, fint skuren100 gram riven parmesanostsalt och pepparTa ett dricks glas som är lite större en formen (jag använder en silikonform, men går lika bra med en muffinsform i plåt) du ska baka dom i
Hej. Kvällens goda rätt blev räksås med spaghetti. Var så gott så jag måste dela med mig av receptet=). räkor ca 500-1000 g beror på hur mycket räkor man vill ha
Tryck ut rundlar, så stora som möjligt, ur brödskivorna. Fyllning. Mosa laxen. Skala och hacka äggen. Blanda lax, ägg och crème fraiche och smaka av med salt, peppar och citronsaft
5-6 skivor bröd ( till en 15 cm form)25 g smält smör 400 g Philadelphia ost200 g créme fraiche100 g créme bonjour med kantarell smak1 ask krasse2-3 msk pepparrot 1 dl majonnäs ( jag hade hemma gjorda)2-3 msk sweetchilisås500 g skalade räkor + 400 g till dekoration400 g kallrök lax ( spara lite till deko)2 tsk gelatin pulver
Skär sparrisen i ca 1 cm bitar och finhacka löken. Finriv skalet av citronen. Lägg majonnäsen i en skål och tillsätt sparris, lök, citronskal och örtsaltet
sal & peppar. Fisk & Skaldjur,. Laxbakelse. Här är ett tips till förrätt på nyår som går att förbereda. Receptet räcker till 4 små bakelser eller 2 stora
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.