Jag testade att göra en twist på den klassiska treveckorssalladen, recept på den hittar du HÄR. Jag gjorde den med rödkål denna gång och smaksatte dressingen med senapsfrön
2-4 pressade vitlöksklyftor. 2-4 pressade vitlöksklyftor. Idag inviger jag vår fina julklapp som vi fick utav mina föräldrar och jag tror att det kan bli en favorit i köket
Den här salladen skulle säkert göra sig bra på julbordet som ett komplement till alla kött- och fiskrätter, så jag tror jag tar med en laddning ner till Skåne där vi ska fira jul
Okej, det är inte det mest revolutionerande världen har skådat - förmodligen finns det recept på makaroner och falukorv som är mer innovativa - men det är en god och het snabbis när den thaisugne latmasken står vid spisen
Ta en form som du har smort med lite smör, och häll i Nutella-blandningen. Visste ni att den 5 februari är Nutella-dagen. In i ugnen på 180 grader i ca 10-15 minuter
I mitt tillfälliga två kvadrats-kök är långkoken en räddning. Hittade fin oxkind i butiken och gjorde en rödvinsbräserad sådan med en limesmetana och ett fänkålsmos
8 portioner En halv vit- eller rödkål 2 st morötter 2 st salladslökar eller 1 liten rödlök 1 st äpple 1 st röd paprika (kan uteslutas eller bytas ut mot selleri) 1 liten knippe persilja (ca 1 dl finhackad) Dressing. Salladen klarar sig fint i kylen i 5-6 dagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.