Tillsätt mango chutney, buljong och syrad grädde. Fräs curry och mjöl i smör i en kastrull ca 1 min. Låt koka ihop ca 3 minoch salta. 1 dl kycklingbuljong. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 msk curry 2 msk vetemjöl 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 msk mango chutney 1 dl kycklingbuljong 3 dl Arla Köket® syrad grädde 30% 1 tsk salt
Ingredienser 2 st morötter 5 klyfta(or) vitlök 5 st habanero 1 msk olivolja 0,5 dl vatten 0,5 dl limesaft 1 msk limeskal 0,5 dl vitvinsvinäger 1 st tomat(er) 2 msk socker 0 st salt 0 st svartpeppar Köp receptet
Det lilla djuret hade något för smäckra ben så det var inga större mängder kött men det som skars bort blev kalasgott - genom att strimlasoch sedan brynas i olja och smaksättas med kebabkrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.