Ikväll blev det en bit grillat rågbröd som vi gned in med lite färsk vitlök och toppade med en blandning av hackad vattenmelon, rödlök, ruccola och tomat vänt i lite olivolja och balsamvinäger, därpå lite rökta musslor och breasola
Laxtataki och wasabipotatissallad med havslilja och tatsoi, inlagd. Kantarellpasta med pecorino. Grillad chuck roll med smörpenslad majskolv och ankfettpotatis
varmrökt sidfläsk. Avsluta med att blanda pepparrotenmed dillen och toppa den varma syltan med. Lägg allt utom kryddorna i en kastrull, täck med vatten, koka upp och skumma
Lägg i spenat och rucola och låt koka med någon minut. Ruccola är något som vi alltid får över och som ligger där i sin påse tills det blir dags att kasta den
Stekta äpplenmed banan och kokos. Krydda med kanel. Blanda äpplenoch bananer i en skål. Stek stora tärningar av äpple i kokosolja tills de mjuknar lite
Grovmald senap, äppleoch purjolök ger en smak som passar lika bra till en god, grillad korv som till varmrökt lax - eller då, som i vårt fall, rökt makrill
Skär ½ äpple/platta i tunna halvmånar och lägg omlott i en cirkel ovanpå marmeladen. Ringla sirap, gärna lönnsirap, över och servera med en kula vaniljglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.