1600 g
rökt lax 1 dl cremé fraiche 100 g handskalade räkor 2 kokta ägg dill 50 g tubkaviar 50 g rödlök 400 g kokt färskpotatis 50 g spenat 16 cocktailtomater 30 g sockerärtor 50 g grön sparris 30 g skivade morrötterUtöröra: Hacka dillen fint, hacka även ägget och rödlöken i 5 mm stora tärningar. Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med nymalen vitpeppar samt lite cayennepeppar. Potatissallad: Klyfta potatisen i fjärdedelar och halvera tomaterna. Strimla sockerärtorna och sparrisen tunt i ca 2 mm strimlor. Blanda ihop alla grönsakerna och krydda med salt och peppar samt lite olivolja och vinäger.
Smält smör och pepparrot Av. 4 portioner Ingredienser 700 g Fakse eller annan fast potatis 250 g rimmad lax (rökt eller gravad) 3 msk lök 2 msk smör 2 st ägg 2½ dl matlagningsgrädde eller mjölk 1 krm vitpeppar 1 dl finklippt dill Till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.