På tallriken förutom den heta röran fanns också röktlax och kokt ägg. Fick nämligen den senaste Smakboxen förra veckan med temat Sommarfest och i den fanns en BBQ-rub och ett recept på rubbad lax och het vattenmelonsallad som jag tänkte testa ikväll
Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med nymalen vitpeppar samt lite cayennepeppar. Blanda ihop alla grönsakerna och krydda med salt och peppar samt lite olivolja och vinäger
Lägg laxen på ett stort ugnssäkert fat. Häll en del av såsen över laxen och strö över hummerströsslet. Stek laxen i mitten av ugnen ca 15 min. 1¼ kg laxfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1¼ kg laxfilé 1½ tsk salt 2 krm grovstött vitpeppar Hummerströssel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.