Sedan kryddade jag det med salt, svartpeppar och hackad färsk timjan och rosmarin. Helstekt svensk oxfilé med en grym rödvinssås, smörslungade haricoverts, potatisgratäng med västerbottensost och ett parmachips
Smaka eventuellt av med mer kalvfond och red av med ljus maizena redning till önskad konsistens. Hacka och fräs all lök i smör i en kastrull tills den blivit mjuk
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
Min sambo och jag lagade mat och vi gjorde lammracks med en rödvinssåsmed smak av rosmarin. Tillsätt salt, peppar och red av med lite maizenamjöl som du blandar med lite vatten
Inför mitt såskok provianterade jag rödvin på Systemet, och tjejen jag fick hjälp av sa att man kan ha i stort sett vilket rödvin som helst när man gör rödvinssås, man behöver inte alls punga ut med pengar på något dyrare vin
Finhacka lök och häll i en kastrull tillsammans med vin, lagerblad, timjan och vitpepparkorn. Krångla inte till det – en rödvinssås ska vara enkel med mycket smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.