Värm två stekpannor på medelvärmemed smör och rapsolja. Ös fisken med matfettet. Be att få gälar och skinn borttaget på rödspättornas grå och rödprickiga sida i fiskaffären
Salta och peppra fiskfiléerna. svart kaviar. Bred champinjonkrämen över fisken och slå över grädden. Fördela kaviaren eller spar den tills fisken är tillagad
Blanda smöret meddillenoch den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Stekt rödspätta, en klassiker. När fisken är klar strör du över rikligt meddill. Vänd fisken i ägget och sen i ströbrödet och stek i rikligt med smör tills paneringen har fått fin färg
Tror att färsk dill är min favoritkrydda man kan ha den till så mycket, längtar redan efter julbordets gravade lax som man med fördel fullkomligt dränker i dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.