Skala och hacka lök och vitlök och fräs löken mjuk i en stekpanna med olja. Pajdeg. Blanda mjöl och smöret i bitar till en smulig massa, gärna i en matberedare
Vi lyxade till det en hel vanlig måndagskväll med en förrätt som jag kärat ner mig i. Bädden med Machesallad passade bättre tillsammans med toasten och ostens smak konkurrerade inte med ruccolans lite peppriga smak
Det blev en rödbetspajmed getost. Förutom min Rödbetspaj bjöds det på rödbetspiroger, getostpaj, grönkålspaj, linssallad, quinoasallad, svampfrittata, potatis och fylld gratinerad svamp
Denna rödbetspajen var annorlunda och väldigt god. Funkar med antingen getost eller fetaost. Jag har gjort även med färdigkokta rödbetor och det blev lika bra
-) Jag hade bestämt mig för att laga en chevrepaj men vill göra en ny variant och när jag var i affären och handlade, slog det mig att jag hade rödbetor kvar sedan jag gjorde min rustika kyckling med rotfrukter så vad passade bättre än alla laga en rödbetspaj
Rödbetspajmed fetaost Ingredienser. Kavla ut degen och klä en form, gärna en med avtagbar kant. Pricka botten med en med gaffel och ställ i frysen ett tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.