Servera rödbetsbiffarnamed salladsblad, skivad avokado, coleslaw, groddar och frön. Grovriv rödbetorna, grovhacka basilikan, finhacka lök och vitlök och lägg allt i en stor skål tillsammans med havregryn och olivolja
salt och svartpeppar. Låt stå i minst 30 minuter och smaka därefter av med ytterligare citron, salt eller peppar. 1 citron, skal och saft. 1 gurka, skuren i fina tärningar 1 citron, skal och saft 2 dl turkisk yoghurt 1 msk majonnäs 1 msk vitvinsvinäger eller vit balsamico 2 schalottenlökar, finhackade salt och svartpeppar
Smaka av med salt och peppar. Fetaost biffar med soltorkade tomater. Potatissallad med sparris. Smula ner fetaosten i färsen, viltkryddan och salta och peppra efter smak
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.