Ingredienser Portioner: 4 Rödbetsbiffar 380 g kokta cannellinibönor 1 ägg 2 msk majsstärkelse 1 tsk spiskummin 4 krm salt 1 krm peppar 500 g förkokta rödbetor Gurkyoghurt 1 gurka 1 kruka mynta 2 dl matyoghurt Bulgur 4 port bulgur eller annat gryn 1 grönsaksbuljongtärning 150 g fetaost 250 g tomatmix 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag gjorde rödbetsbiffar till middag som serverades med avokado, tomat, majs och salladsblad med ringlad balsamicosås, citronpeppar, flingsalt och smulad fetaost + keso och skivor av kiwi
Åter till själva rätten då där allting började med att Camilla gav mig i uppdrag att göra rödbetsbiffar, något hon läst om men slarvat bort receptet på och då var det var bara för mig att sätta igång och improvisera, något jag gillar
Rör i ägg och mjöl och krydda med salt och peppar. Mosa osten med lite av crème fraichen. Blanda med resten av crème fraichen, rosmarin, honung, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.