I fredags köpte jag och Leif en helggourmetpåse från Hemmagastronomi. Himla smart grej. De packar iordningingredienseri en påse tillsammans med recept, sen får man själv tillaga en hyfsad lättlagad gourmetmiddag med bra och goda råvaror
Att välja det rödariset har sina fördelar då det ger en fin färg på tallriken (ja vi äter med ögonen) och den fina färgen bidrar med massor av antioxidanter
Koka linsernai vatten och låt dem småputtra tills de är klara. Ingredienser. Skär alla grönsaker i små bitar och fräs i olja tills de blirgenomskinliga, tappar spänsten
När linserna kokat klart, rör med dem med. Jag kände för vegetariskt, så idag blev vegetariskabiffartillmiddag med stekt halloumi, broccoli och bladspenat
Spiskumminen som har huvudrollen gör att rätten passar perfekt på julbordet och dess vackra orangeröda färg passar perfekt till de övriga färggranna såserna
Denna bönlasagne är en riktigtproteinbomb med flera olikaproteinkällor från bönor och linser. Lasagne ligger på mintopplista över de godaste maträtterna
Det finns många tänkbara användningsområden för misopastan – det är en grym smaksättare. Att kombinera med nudlar är klassiskt och alltidsmarrigt, men visste du att det faktiskt går utmärkt att variera med pasta
Malin Sydne. För ungefär en månad sedan var jag iväg och lagade mat åt några vänner på en större hemmafest/minifestival som de arrangerade hemma på sinfantastiska gård
Mättande veganska köttbullar som är så där beroendeframkallande goda att man har svårt sluta stoppa den ena efter den andra i munnen innan de ens hamnat på bordet… Men varning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.